Wellcome to National Portal
মেনু নির্বাচন করুন
Main Comtent Skiped
5 Keys to Keeping Food Safe

1. Maintain cleanliness: (first step of cleanliness, wash hands with soap; clean dishes, keep everyone's life healthy).
2. Keep raw and cooked food separate: (keep raw fish/meat separate from fruits and vegetables; keep raw and cooked food separate).

3. Cook the food at the right temperature for the specified time: (cook the food thoroughly at the right temperature).
4. Store food at a safe temperature: (store cooked food below 5°C and reheat stored food thoroughly before serving).

5. Use safe water and food materials: (use safe water, fruits and vegetables are not washed with safe water).

Citizen Charter
ক্রমিক
বিষয়
প্রকাশের তারিখ
ডাউনলোড
০১
সিটিজেন চার্টার ২০২৩-২৪
২৬/০৯/২০২৩
সিটিজেন চার্টার ,জেলা কার্যালয়, সিলেট.pdf
০২
সিটিজেন চার্টার ২০২৩-২৪ (সংশোধিত)
১২/১২/২০২৩
সিটিজেন চার্টার জেলা কার্যালয়, সিলেট (সংশোধিত).pdf
০৩
সিটিজেন চার্টার ২০২৩-২৪ (সংশোধিত)

১৪/০৩/২০২৪
সিটিজেন চার্টার (সংশোধিত).pdf
০৪
সিটিজেন চার্টার ২০২৩-২৪ (সংশোধিত)

০৪/০৬/২০২৪
সিটিজেন চার্টার, জেলা (সংশোধিত).pdf
০৫
সিটিজেন চার্টার ২০২৪-২৫

০৮/১০/২০২৪
সিটিজেন চার্টার জেলা।.pdf
        ০৬
সিটিজেন চার্টার ২০২৪-২৫ (সংশোধিত)
            ২৯/১২/২০২৪ 
সিটিজেন চার্টার, জেলা (সংশোধিত) .pdf
০৭
সিটিজেন চার্টার ২০২৪-২৫ (৩য় কোয়ার্টার)

২০/০২/২০২৫ 
সিটিজেন চার্টার, ৩য় কোয়ার্টার।.pdf