Wellcome to National Portal
মেনু নির্বাচন করুন
Main Comtent Skiped
5 Keys to Keeping Food Safe

1. Maintain cleanliness: (first step of cleanliness, wash hands with soap; clean dishes, keep everyone's life healthy).
2. Keep raw and cooked food separate: (keep raw fish/meat separate from fruits and vegetables; keep raw and cooked food separate).

3. Cook the food at the right temperature for the specified time: (cook the food thoroughly at the right temperature).
4. Store food at a safe temperature: (store cooked food below 5°C and reheat stored food thoroughly before serving).

5. Use safe water and food materials: (use safe water, fruits and vegetables are not washed with safe water).

Title
The monthly coordination meeting of December 2023 was held with the responsible food safety inspectors of the authorities in Upazila, District and City Corporation
Details
২৮ ডিসেম্বর ২০২৩ইং বৃহস্পতিবার, বাংলাদেশ নিরাপদ খাদ্য কর্তৃপক্ষ, জেলা কার্যালয়, সিলেটে "উপজেলা, জেলা ও সিটি কর্পোরেশনে কর্তৃপক্ষের দায়িত্বপ্রাপ্ত নিরাপদ খাদ্য পরিদর্শকগণের সহিত ডিসেম্বর ২০২৩ইং মাসের মাসিক সমন্বয় সভা অনুষ্ঠিত হয়।
উক্ত সভায় সভাপতিত্ব করেন সিলেট জেলা নিরাপদ খাদ্য অফিসার জনাব, সৈয়দ সারফরাজ হোসেন। 
এছাড়াও জেলা, উপজেলা ও সিটি কর্পোরেশন এর দায়িত্বপ্রাপ্ত নিরাপদ খাদ্য পরিদর্শকগণ উপস্থিত ছিলেন।
Attachments
Publish Date
28/12/2023
Archieve Date
30/06/2026